Suna Acum:   021.313.39.05

Circuit individual in Malaezia!

MALAEZIA, ASIA

Destinatie: Malaezia
Durata: 8 zile / 7 nopti
Mese: 7 Mic dejun, 4 Pranz
Data plecare: oricand in perioada afisata

Itinerar

Bonaventura iti propune o vacanta in Malaezia. Vei vizita Kuala Lumpur – capitala tarii, Peninsula Malacca, tinuturile Cameron Highlands, Kuala Kangsar si Penang. Malaezia este o destinatie exotica cu peisaje deosebite, un paradis al relaxarii, o alegere minunata pentru o vacanta de vis.

 

Ziua 01  – SOSIRE IN KUALA LUMPUR, Malaezia

La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur vei fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza si vei fi transferat la hotel cu masina privata.

 

Ziua 02  – KUALA LUMPUR

Astazi vei face un tur de oras in Kuala Limpur; vei vizita Palatul Regal, ce se poate admira doar la exterior; urmeaza vizitarea Muzeului National. Vei vizita apoi Monumentul National al Malaeziei, ce comemoreaza eroii nationali din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Vei putea admira cladirile superbe din Piata Independentei, precum si cladirea garii, construita in stil maur. Tot astazi vei vizita si un centru de artizanat local, iar apoi te vei putea opri pentru fotografii langa turnurile gemene Petronas.

Regim mese – Mic dejun

Ziua 03  – KUALA LUMPUR – MALACCA – KUALA LUMPUR

Astazi vei pleca intr-un tur al Peninsulei Malacca. In cadrul turului vei vizita Stadthuys frumos colorate in roz, Christ Church, Turnul cu Ceas, si Fantana Reginei Victoria. Vei vizita Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinez; Porta de Santiago, intrarea in fortareata portugheza „La Formosa”, construita in anul 1511; Biserica Sfantul Pavel, unde a fost ingropat Sfantul Francis Xavier. Vei servi masa de pranz in stil traditional, dupa care ai timp liber la dispozitie, putand profita pentru a face o plimbare pe strada Jonker, celebra pentru magazinele sale de antichitati.

Regim mese – Mic dejun, Pranz

Ziua 04  – KUALA LUMPUR – CAMERON HIGHLANDS

Vei fi transferat in tinutul Cameron Highlands. Pe traseu vei vizita Cascada Lata Iskandar si colibele Orang Asli, vei servi pranzul la un restaurant local, dupa care iti vei continua traseul spre hotelul unde vei cazat. Vei face o plimbare prin padurea tropicala unde vei admira flora luxurianta si o multitudine de specii de pasari. Vei putea admira si o priveliste deosebita a colinelor cu plantatii de ceai, dominate de Varful Gunung Brinchang. In final, vei vizita o fabrica traditionala de ceai.

Regim mese – Mic dejun, Pranz

Ziua 05  – CAMERON HIGHLANDS – PENANG

Transfer privat din zona Camerun Highlands la Penang. Pe traseu vei vizita orasul Kuala Kangsar, cu principalele sale obiective precum Moscheea Ubudiah si Palatul Regal. Vei face o oprire si la Bukit Merah, singurul centru de cercetare a urangutanilor din Malaezia Peninsulara. De acolo vei fi transferat cu barca spre Insula Urangutanilor, unde ii vei putea admira in habitatul lor natural. Tot aici vei servi si masa de pranz. Vei fi transferat apoi in Penang.

Regim mese – Mic dejun, Pranz

Ziua 06  – INSULA PENANG

Vei pleca intr-un tur in Little India. Prima oprire o vei face la conacul Pinang Peranakan, acum muzeu al culturii Baba – Nyonya. Vei face o plimbare pe King Street, celebra pentru templele sale, urmand apoi sa continui turul cu piata de condimente. Vei face apoi un scurt tur de shopping de obiecte artizanale locale. Dupa pranz, vei face o vizita la Moscheea Kapitan Keling, urmand sa vizitezi Yap Kongsi si Enclava Istoria de Armenian Street. Turul continua cu vizite la Dr Sun Yat Sen Penang, Muzeul Islamic si Moscheea Malay. La sfarsitul turului vei fi transferat la hotel.

Regim mese – Mic dejun, Pranz

Ziua 07  – INSULA PENANG

Vei dispune asa cum doresti de timpul petrecut in Penang. Te vei putea bucura de farmecul unic al Insulei Penang. Cele mai frumoase plaje ale insulei sunt situate in Tanjung Bungah, Batu Ferringhi si Teluk Bahang, unde se gasesc o multitudine de resorturi si hoteluri. Exista insa si plaje mai izolate, precum Muka Head sau Monkey Beach, ambele situate in arealul Parcului National Penang si sunt ideale pentru snorkeling sau scufundari. Insula este spectaculoasa prin bogatia vegetatiei tropicale.

Regim mese – Mic dejun

Ziua 08  – PLECARE DIN PENANG

Vei fi transferat de la hotel din Insula Penang la aeroportul din Kuala Lumpur. Pe aeroportul international din Kuala Lumpur te vei imbarca in zborul spre casa.

Regim mese – Mic dejun

Variante Cazare

Tip optiune Locatie Hotel Rating Tip camera Mese
STANDARD
Kuala Lumpur CAPITOL KUALA LUMPUR 3* Superior Room Conform itinerarului
Cameron Highlands HERITAGE CAMERON HIGHLANDS 3* Superior Room Conform itinerarului
Penang FLAMINGO BY THE BEACH PENANG 3* 3* Deluxe Hill View Room Conform itinerarului
CONFORT
Kuala Lumpur RENAISSANCE KUALA LUMPUR 4* Superior Room Conform itinerarului
Cameron Highlands STRAWBERRY PARK RESORT 4* Studio Room Conform itinerarului
Penang GOLDEN SANDS RESORT 4* Superior Hill View Room Conform itinerarului
Obs:

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Servicii incluse

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Kuala Lumpur – Bucuresti;
 • Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • Transfer privat aeroport – hotel Kuala Lumpur (PVT);
 • Tur panoramic de jumatate de zi Kuala Lumpur (PVT);
 • Tur privat Peninsula Malacca (PVT);
 • Transfer privat Kuala Lumpur – Cameron Highlands, vizita Cascada Lata Iskandar (PVT);
 • Excursie in padurea tropicala Cameron Highlands (PVT);
 • Transfer privat Cameron Highlands – Penang, vizita Bukit Merah (PVT);
 • Tur privat in Insula Penang (PVT);
 • Transfer privat Penang – aeroport Kuala Lumpur (PVT);
 • Cazare 7 nopti;
 • Mese: 7 Mic dejun, 4 Pranz;
 • Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu masina privata, dotata cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Taxele de serviciu;
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7;
 • Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;

Servicii suplimentare

 • Early check-in, late check-out;
 • Excursiile optionale;
 • Mesele nespecificate in program;
 • Produse din minibar;
 • Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
 • Tips & Gratuities;
 • Asigurarea medicala.
Legenda:
 • PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul dedicat;
 • SIB – transfer sau tur in sharing basis, in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti;

Tarif de la 1.790 € / persoana

 Zbor si taxe aeroport incluse