Dobrudja  

Albena, Bulgaria
Albena Resort, Albena 9620 Bulgaria
<strong>LOCALIZARE:</strong> Hotelul Dobrudja se afla in centrul statiunii, la doar 150 metri de plaja, la inceputul strazii comerciale de mestesugari.<br><br><strong>FACILITATI HOTEL:</strong> Hotelul reprezinta o cladire de 17 etaje, cu sase lifturi si dispune de : piscina exterioara si interioara ( de dimensiuni semiolimpice ), restaurant principal, restaurant panoramic Ciel Belu, cafe-bar Panorama, lobby bar, centru Spa Medica cel mai mare din Albena, sala de fitness, servicii de spalatorie si calcatorie, minibar, internet cafe, magazine, garaj subteran, rent a car, exchange, acces internet wireless in receptie, lobby bar si in zona piscinei, 3 sali de conferinta.<br><br><br><strong>FACILITATI CAMERE:</strong> mobilier nerenovat, baie cu cada, toaleta, telefon, TV prin cablu, mini bar. O parte din camere dispun de aer conditionat si balcon.<br><strong></strong><br><strong>RESTAURANTE SI BARURI:</strong><br> -mic dejun 07:30 - 10:00 h<br> -pranz 12:00 - 14:30 h <br> -cina 18:00 - 21:00 h<br><strong>Cafe-bar Panorama</strong> 09:00 - 00:00 h<br><strong></strong><br><strong>BUSINESS: </strong><strong>Sala Atlantic</strong>- 250 locuri cu diferite posibilitati de amenajare, precum si cu optiunea pentru traducere in timp real in 5 limbi. <strong>Sala Pacific</strong>- sala de consiliu cu 30 locuri. <strong>Sala Rosie</strong> - 110 locuri, cu diferite posibilitati de amenajare.<br><strong>Costuri parcare 2018:</strong><br>- zona Lazur: gratuit, in limita locurilor disponibile<br>- parcare pentru autocare: 2.5 eur/ autocar/ zi, in limita locurilor disponibile<br><br>- zona albastra: 5 eur/ masina/ zi, in limita locurilor disponibile<br>- zona verde: 10 eur/ masina/ zi, in limita locurilor disponibile<br><br><b>ATENTIE:</b><br>Pentru sezonul 2019, la toate hotelurile din Albena, turistii vor incepe sejurul cu masa de pranz si <br>check out-ul se va face dupa micul dejun.<br>Check in-ul va fi la ora 14:00, iar check-out-ul la <b><u>ora 11:00</u></b> <br><br><strong> </strong><br><br />

Localizare: in zona centrala, la 150 m de plaja. Hotelul Dobrudja este cel mai inalt hotel din statiune (17 etaje) si este fara indoiala unul dintre simbolurile litoralului bulgaresc.
Camere: 286 camere duble si apartamente cu 1 si 2 dormitoare. Camerele dispun de TV-satelit, telefon, minibar, baie cu cada (o parte din ele au aer conditionat si balcon). Posibilitati de cazare pentru persoane cu dizabilitati.
Facilitati: restaurant principal, estaurant panoramic "Ciel Bleu", cafe-bar "Panorama", lobby bar, internet cafe, centru SPA medical, sala de fitness, piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, magazine, centru de prim ajutor, seif (contra cost), minibar (contra cost), garaj subteran (contra cost), servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.
Animale de companie: Sunt accepate contra cost, cu informare in prealabil. Tarif 20 BGN/zi - se achita la receptie.
Albena este singura statiune din Bulgaria care dispune de un centru de hemodializa - parte a centrului de balneologie "Medica Albena".
Posibilitatea practicarii turismului de congrese face din hotel un loc preferat pentru desfasurarea multor evenimente interesante. Locaţia sa centrala in complex este incă una dintre facilitatile atragatoare pentru toti oaspetii.
Hotelul este dotat cu centru de congrese, 2 sali de conferinta de 250 si respectiv 30 locuri.
- Sala "Atlantic" dispune de 250 de locuri cu diferite posibilitati de amenajare, sonorizare, cabine de interpretare simultana în 5 limbi, ecran mare, aer conditionat, fara lumina de zi, 2 intrari.  
- Sala "Pacific" - sala de consiliu cu 30 de locuri organizate în jurul unei mese ovale stationara, cabine de interpretarea simultana în 2 limbi, sonorizare, aer conditionat, 2 intrari, ecran
- "Sala Roşie" - 110 locuri, cu diferite posibilitati de amenajare.
Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park.
Conditii parcare  - sezon 2019: Masinile se pot parca in zonele dedicate (verde - 20BGN/24h, albastra - 10BGN/24h, portocalie  - 5BGN/24h, galbena - gratuita). Primele 30 min sunt gratuite. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.


INFO: incepand cu iulie 2017 si pana la final de sezon, piscina interioara a hotelului este inchisa pentru renovari!

Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

vezi mai multe