DESCRIERE: Acest complex fantastic de bungalouri, care include o cladire principala si mai multe bungalouri cu doua etaje, este situat intr-o zona retrasa aproape de terenul de golf Maspalomas si la aproximativ 2 km de zona protejata uimitoare a dunelelor din Maspalomas. 


FACILITATI: Complexul dispune de o piscina excelenta, un supermarket si un restaurant. Cel mai apropiat centru comercial este la cateva minute distanta. Este disponibil un serviciu gratuit de transfer pentru oaspetii care doresc sa viziteze Maspalomas sau Playa del Ingles. Locatia noastra pe terenul de golf Maspalomas, arhitectura sa colorata si vesela si piscinele fantastice, fac din acest complex un loc minunat pentru a va bucura de o vacanta deosebita cu familia sau prietenii. Bungalows Cordial Green Golf dispune de 2 piscine in aer liber.


DOTARI CAMERE: Toate Bungalow-urile Cordial Green au o decorare luminoasa si moderna si o terasa privata. Exista o chicineta bine utilata si o zona de lounge cu canapea extensibila si televizor. Doar bungalow-urile superioare au aer conditionat disponibil in dormitor si living.
Seif inclus doar in Bungalow-urile Superioare. In toate celelalte categorii, seiful este disponibil pentru inchiriere.


LOCALIZARE: Diverse magazine, restaurante si baruri pot fi gasite la o scurta plimbare in centrul Maspalomas. Aeroportul Las Palmas se afla la 20 de minute de mers cu masina fata de bungalouri.


PAGINA WEB: https://www.becordial.com/en/gran-canaria-south/bungalows-cordial-green-golf/


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - GRAN CANARIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Gran Canaria; Taxe de aeroport; Avion GRAN CANARIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Gran Canaria - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Bungalows Cordial Green Golf, Gran Canaria, Spania

Verifica tarife si disponibilitate