Amplasare: pe drumul european E79 Oradea-Deva, la km 10, la liziera padurii.

Facilitati hotel: 62 camere duble si 8 apartamente, restaurant, 3 sali de conferinta.
Lipit de corpurile Standard si Superior ale Hotelului President. De la etajul 1 exista o pasarela care traverseaza drumul dintre Hotelul President si Aqua Park-ul President, astfel ca se poate ajunge dintr-un colt in altul al Resort-ului, fara a fi nevoie sa se iasa din cladire. Camera de bagaje, sala de joaca pentru copii, terasa, jocuri, teren de fotbal, bowling, gradina, trambulina, tenis de masa, biliard, parcare pazita, piscina exterioara, jacuzzi, sauna, masaj servicu zilnic de menaj, lustruire pantofi, servicii de spalatorie, servicii de calcatorie.

Facilitati camere: balcon, TV, seif, minibar, climatizare, baie, Wi-fi, sistem de climatizare, serviciu de trezire.

~
Servicii incluse: - cazare cu pensiune completa in sistem bufet suedez; - acces gratuit la piscina interioara / exterioara cu apa termala, saune, jacuzzi; - parcare interioara/exterioara (in limita locurilor disponibile); - acces gratuit Aquapark. Nota: - in cazul in care nu se va intruni numarul minim de persoane, mesele principale se vor servi in sistem fisa cont; - nu se percepe taxa de statiune. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu pensiune completa in sistem bufet suedez;
- acces gratuit la piscina interioara / exterioara cu apa termala, saune, jacuzzi;
- parcare interioara/exterioara (in limita locurilor disponibile);
- acces gratuit Aquapark.

Nota:
- in cazul in care nu se va intruni numarul minim de persoane, mesele principale se vor servi in sistem fisa cont;
- nu se percepe taxa de statiune.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel President Business - Oferta Standard - Pensiune completa - 7 nopti, Baile Felix, Romania

Verifica tarife si disponibilitate