Skipass inclus!
Andalo - Dolce Vita şi ospitalitate italiană!

La început erau doar 14 gospodării pe platoul înalt dintre Molveno, Cavedago şi Fai della Paganella - astăzi din gospodăriile împrăştiate s-a format o staţiune îndrăgită de vacanţă. Un centru pentru cei în căutarea unei vacanţe în mişcare, care punctează în special cu situarea excelentă între masivul Paganella şi Dolomiţii Brenta. Astfel sportivii au acces direct de la Andalo la variatul domeniu schiabil "Paganella". Cu marile sale centre sportive şi diversele facilităţi, staţiunea se mândreşte cu multe posibilităţi şi în afara pârtiile. Pentru o vacanţă fără urmă de plictiseală!

Nici în ceea ce priveşte Après-Ski nu veţi duce lipsă de nimic: cum este de aşteptat într-o localitate din Italia puteţi experimenta aici Dolce Vita şi mâncarea bună pe care o servesc numeroasele restaurante şi refugii sau vă relaxa la o cafea pe una din terase. Dacă căutaţi ceva mai dinamic vizitaţi centrul sportiv al Andalo, unde vă aşteaptă printre altele un patinoar dar şi "AquaIn", centrul de Spa şi Cosmetică cu piscină acoperită. Aici vizitatorii se pot răsfăţa cu un masaj sau pur si simplu profita de saună şi baia de aburi. Viaţa de noapte vă aşteaptă în "Artcafé la Floca" sau la "Discoteca Shuttle", unde puteţi dansa şi petrece până în zori.

Cu skipass-ul "Paganella" vă stau la dispoziţie 35 km de pârtii (inclusiv ture de schi) şi 18 instalaţii pe cablu la altitudini între 1030 şi 2125 m. Cu skipass-ul Paganella de 6 zile puteți schia o zi în domeniul schiabil Folgaria-Lavarone și o zi în domeniul schiabil Bondone (nu este valabil în perioada 23.12.2023 și 7.01.2024). Din Andalo şi învecinata Fai della Paganella ajungeţi repede şi fără probleme la domeniul schiabil variat. Pârtiile au în marea lor majoritate un grad de dificultate mediu sau redus, sunt ideale pentru familii şi duc în părţile de jos prin păduri de conifere. Legendara pârtie de cupă Mondială "3-Tre" este însă pregătită pentru experţi, care doresc să se măsoare cu "eroi" cum ar fi Zeno Colò, care în anul 1950 a scris aici adevărată istorie sportivă. Puteţi încerca şi coborârea olimpică de 5 km, care acoperă 1075 m diferenţă de nivel. Chiar şi echipa naţională de schi a Statelor Unite şi-a stabilit centrul de training european aici, unde se antrenează sportivii pentru disciplinele de combinaţie, super-g şi slalom gigant. Variante minunate cu zăpadă adâncă găsiţi la vârful Paganella, iar boarderii pot profita de snowpark-ul Dosson. Domeniul schiabil oferă şi pentru familii cu copii o mare varietate de alegeri. Patru pârtii de antrenament la diferite altitudini sunt concepute ca şi mici pârtii pentru începători. La cabana Pian Dosson la 1450 m altitudine pe copii îi aşteaptă un parc de joacă şi unde pot face primele încercări pe schiuri, iar la 1333 m altitudine veţi găsi parcul de copii Gagglia cu un mini-snowtubing. Skipass-ul "Combi (5+1)" este valabil pentru toate pârtiile din domeniul schiabil Paganella timp de 5 zile iar pentru o zi puteţi alege una din următoarele domenii schiabile: Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo del Tonale, Pejo, Monte Bondone sau Folgaria.

Andalo oferă oaspeţilor săi 2 piste schi fond de un total de 6 km. Cu pârtia "Girolago" oferă o pârtie nocturnă astfel schiorii fond se pot dedica pasiunii lor şi după apusul soarelui. Pentru toţi cei care după o zi pe pârtie vor să se bucure de natură există în total 30 km de trasee de drumeţii, pentru numeroase experienţe. Traseele duc prin 5 sate ale platoului la înălţime şi prin Parcul Natural Adamello Brenta.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel La Bussola, Paganella, Italia

Verifica tarife si disponibilitate