Situată în Alanya, această proprietate dispune de o zonă de plajă privată, dotată cu șezlonguri și umbrele de plajă. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele de la Konakli Nergis Hotel sunt prevăzute cu seif. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Konakli Nergis Hotel pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând darts.

Konakli Nergis Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Konakli Nergis Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Konakli Nergis Hotel dispune de plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa, situat la o distanță de 50 km.

Cele mai apropiate atracții de Konakli Nergis Hotel sunt: Luna Parc Alanya - 8,9 km, Alanya Basbakanlik Genc.Spor Md. Gymnasium - 10,0 km, Aquapark Alanya - 11,0 km.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion Bucuresti - Antalya 2022 Bucuresti - Antalya; taxe OTP/AYT; Avion Antalya - Bucuresti 2022 Antalya - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre KONAKLI NERGIS BUTIK HOTEL, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate