Skipass inclus!
Pas de la Casa - Ski&Après-Ski total!

Localitatea Pas de la Casa se află chiar la graniţa cu Franţa la 2080 m înălţime. Este domeniul schiabil la cea mai mare altitudine din Andorra, locul cel mai friguros din Munții Pirinei şi un absolut paradis al sporturilor de iarnă. Aici se organizează Campionatele Europene, dar şi pentru turişti este foarte atractiv domeniul schiabil. Pe lângă pârtii aici găsiţi foarte multe posibilităţi pentru petrecerea timpului liber. Faceţi o plimbare în magazine şi profitaţi de impozitarea scăzută şi după aceea luaţi masa la una din restaurantele care oferă specialități regionale și internaționale. După o pauză puteţi continua cu una dintre barurile, pubs şi cluburi din staţiune care fac din noapte zi!

Après-Ski în Pas de la Casa este foarte mult îndrăgit de tineri datorită tarifelor mici al pârtii de schi. Veţi găsii aici multe baruri doar la o aruncătură de băţ una de alta unde ajungeţi comod pe jos. De la baruri tradiţionale până la baruri pretenţioase în as de la Casa fiecare se poate distra pe placul lui. De curând este prezent în Grandvalita şi unul din cele mai îndrăgite cluburi de plajă din Ibiza, Cala Bassa beach Club (CBbC) - vă aşteaptă cu bucătărie mediteraneană, şezlonguri şi DJ´s chiar la pârtie. Recomandăm de asemenea Iglu Bar la telescaunul Pic Blanc. Hotelul construit doar din zăpadă este u n local deosebit pentru Après-Ski, cu atmosferă relaxată. De asemena aveţi posibilitate de a alege între numeroasele restaurante cu oferte culinare cu specialităţi tradiţionale şi internaţionale. Pentru cei care pe lângă ziua de schi vor să participe la alte activităţi vă stau la dispoziţie următoarele activităţi de petrecerea timpului liber: de la snowmobil, sau sania trasă de câini până la paintball şi până la drumeţii cu racheta de zăpadă sau excursii cu bicicleta în zăpadă. În satele înconjurătoare vă stau la dispoziţie activităţi cum ar fi Zip-Line în Canillo, centrul SPA în Soldeu sau zboruri cu elicopterul. Pentru fiecare vacanţa perfectă

Cu skipass-ul "Grandvalira" aveţi acces la 210 km de pârtii, prin intermediul a 71 instalaţii pe cablu. Aici vi se oferă cel mai mare domeniu schiabil din Europa în afara Alpilor, care prin combinarea domeniilor Pas de la Casa / Grau Roig şi Soldeu/El Tarter. Din Pas de la Casa pornesc telescaune cu acces direct la domeniul schiabil, care este greu de egalat în varietate, nici măcar începătorii nu trebuie decât arareori să se dea de două ori pe aceeaşi pârtie în o zi. De aici vi se deschid perspective minunate de zăpadă adâncă. Numeroasele posibilităţile de off-piste din întregul domeniu schiabil şi pârtille mogul unice rămân însă rezervate doar pentru experţii. Peste tot în domeniu schiabil găsiţi puncte de acces la Internet. Din februarie 2019 cu skipass-ul Grandvalira aveţi acces şi la domeniul schiabil Ordino Arcalís, cu încă 30 km de pârtii şi 15 instalaţii pe cablu.

Grandvalira oferă cca. 30 km pârtii schi fond. Acestea sunt centrate în jurul localităţii Grau Roig 2120 m altitudine. În plus la aproape 35 km distanţă Sant Julià de Lòria cu centrul schi fond La Rabassa. Aici veți găsi 15 km de trasee de diferite grade de dificultate în condiții foarte bune. Cele mai multe trasee trec prin zone forestiere pitorești, atât trasee pentru începători cât şi pentru avansaţi. Pe lângă acestea în La Rabassa veţi găsii un traseu exigent de 6,5 km lungime.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Residence Calgary, Grandvalira, Andorra

Verifica tarife si disponibilitate