Localizare

Coral California este o proprietate doar pentru adulţi situată în centrul staţiunii Playa de las Américas, într-o zonă liniştită şi la mică distanţă de restaurantele şi serviciile oferite de acest celebru centru turistic. Această unitate de cazare este ideală pentru cei care doresc să petreacă un sejur de câteva zile în care să vadă cele mai frumoase locuri din sudul insulei Tenerife. Amatorii de golf vor găsi în apropiere terenul Campo de Golf Las Américas.


Facilitati hotel

 Oaspeţii au la dispoziţie facilităţi precum o piscină cu apă dulce şi o terasă cu hamace. La piscină există un bar care serveşte gustări.


Facilitati Camere

Studiourile au o capacitate de maximum 2 persoane şi pot găzdui doar adulţi. Camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie, aparat de cafea/ceai, bucatarie si TV cu ecran plat si programe prin satelit.• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion BUCURESTI - TENERIFE 2023 - Wizz Air Bucuresti - Tenerife; Taxe de aeroport; Avion TENERIFE - BUCURESTI 2023 - Wizz Air Tenerife - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Budapesta catre CORAL CALIFORNIA, Tenerife, Spania

Verifica tarife si disponibilitate