Hotelul California este situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter.

Facilitati hotel: receptie, restaurant, 2 sali de conferinta, terasa, seif, piscina exterioara, bar piscina, bar receptie, transport bagaje (serviciu cu plata), informatii turistice, rezervari bilete, schimb valutar, rezervari taxi, rent-a-car, rezervari excursii, room service (serviciu cu plata), serviciu de secretariat (serviciu cu plata), asistenta medicala (serviciu cu plata), parcare (serviciu cu plata), intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor) la piscina, intrare gratuita la sauna si jacuzzi, internet Wifi gratuit, servicii de divertisment pentru copii.
Hotel California dispune de 110 camere duble si 4 apartamente.


Facilitati camere: baie cu dus, frigo-bar, aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon direct international, balcon, internet wifi gratuit.

~
Sistem de servire al meselor: - mic dejun bufet (07:30-09:30), gustare (10:30-11:30), pranz bufet (12:30-15:00), gustare (17:00-18:00) si cina bufet (19:00-21:30). Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina. - Gustarea de dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc. - Gustarea de dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe etc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel: - Baruri restaurante in timpul programului de servire al meselor principale (apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice). - Baruri plaje in intervalul 08:00-19:00 (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft). - Lobby Bar California in intervalul 08:00-24:00 (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice). - Bar piscina California in intervalul 08:00-23:00 (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft pe toata durata zilei). - Bauturi alcoolice si vin alb/roze/rosu draft in timpul programului de servire al meselor principale. - Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv. Concept Family All Inclusive: - Acces gratuit si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California; - Acces gratuit la sauna si jacuzzi la Hotel California (cu rezervare prealabila); - 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California. La fiecare din cele doua sectoare de plaja turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori. - 30 minute Aqua gym; - Acces gratuit Wi-Fi in camere si in spatiile comune. - 2 intrari/familie in limita a 3h la Galaxy WaterPark Jupiter (se va deschide in functie de conditiile meteorologice). Clubul Copiilor - Totul inclus pentru turistii Cohotels: Casa cu povesti, Centrul de dans si atitudine, Atelierul de creatie, Scoala de teatru, Plaja copiilor, Babyland, Gradinita cu program de babysitting. Servicii cu plata, care NU sunt incluse in programul All Inclusive: - Restaurant „Cucina Italiana” - a-la-carte - bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne; - Restaurant Fish & Grill - a-la-carte - pe malul marii; - parcare pazita si supravegheata video la Hotel Delta. Informatii suplimentare: - Oferta este valabila pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2021, in limita locurilor disponibile. - Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita de la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului. - Taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - Serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel California - Oferta Primaverii, Cap Aurora, Romania

Verifica tarife si disponibilitate