Amplasare: in centrul statiunii, la 150m de plaja.

Facilitati hotel: 96 camere duble, dispuse pe 4 nivele (P+3), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), parcare pazita contra-cost, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere: baie proprie cu cabina de dus, tamplarie termopan, AC, racitor, TV. Camerele de la parter nu au balcon.

~
Oferta este valabila daca in camera se cazeaza cel putin o persoana cu varsta peste 65 ani. Servicii incluse: - doar cazare. Informatii suplimentare: - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta este valabila daca in camera se cazeaza cel putin o persoana cu varsta peste 65 ani.

Servicii incluse:
- doar cazare.

Informatii suplimentare:
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Callatis - Oferta Seniori 65+ - Doar cazare, Neptun, Romania

Verifica tarife si disponibilitate