Amplasare: in centrul statiunii, la 150m de plaja.

Facilitati hotel: 96 camere duble, dispuse pe 4 nivele (P+3), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), parcare pazita contra-cost, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere: baie proprie cu cabina de dus, tamplarie termopan, AC, racitor, TV. Camerele de la parter nu au balcon.

~
Oferta este valabila daca in camera se cazeaza cel putin o persoana cu varsta peste 65 ani. Servicii incluse: - cazare cu demipensiune (mic dejun + pranz). Informatii suplimentare: - micul dejun si pranzul se servesc la restaurantului hotelului Recif (situat la cca 250 m distanta de Hotel Callatis); - pranzul se serveste in sistem meniu fix (2 feluri); - taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta este valabila daca in camera se cazeaza cel putin o persoana cu varsta peste 65 ani.

Servicii incluse:
- cazare cu demipensiune (mic dejun + pranz).

Informatii suplimentare:
- micul dejun si pranzul se servesc la restaurantului hotelului Recif (situat la cca 250 m distanta de Hotel Callatis);
- pranzul se serveste in sistem meniu fix (2 feluri);
- taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Callatis - Oferta Seniori 65+ - Demipensiune, Neptun, Romania

Verifica tarife si disponibilitate