Ziua 1. Bucuresti – Bangkok

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Bangkok.

 

Ziua 2. Bangkok

Sosire in Bangkok si transfer catre hotel.  Seara, cazare la Hotel Tawana Bangkok 4* sau similar in Bangkok.

 

Ziua 3. Bangkok

Mic dejun.  Tur de oras in care se viziteaza Palatul Regal, Templul lui Budha de smarald, Templul Wat Pho cu Budha in pozitie culcat, Templul Wat Arun. Cazare la Hotel Tawana Bangkok 4*sau similar in Bangkok.

 

Ziua 4. Talad Rom Hub – Damnoen Saduak*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur organizat de piete traditionale. Se viziteaza Piata Talad Rom Hub, situata chiar pe garniturile unei cai ferate. Aici poate fi observat momentul in care comerciantii locali isi strâng bunurile pentru a permite trecerea trenurilor. Pe drum, popas la Piata Plutitoare Damnoen Saduak, unde se pot cumpara articole traditionale direct din barca. Seara, cazare la Hotel Tawana Bangkok 4*sau similar in Bangkok.

 

Ziua 5. Bangkok (Thailanda) – Luang Prabang (Laos)

Mic dejun. Transfer la aeroport. Check-in si imbarcare pe ruta cu destinatia Luang Prabang. Transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

 

Ziua 6. Luang Prabang

Mic dejun. Vizita la Templul Vat Nong. Timp liber la una din pietele locale si prânz la restaurant local. În continuare, vizita la Templul Vat Visoun, Templul Vat Xien Thong, Vat Aham, Vat Mai, Muzeul Palatului Regal. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

 

Ziua 7. Luang Prabang*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau, optional, tur organizat la Cascada Kuang Sy si Pesterile Pak Ou. Plimbare cu barca pe râul Mekong cu picnic inclus*. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

 

Ziua 8. Luang Prabang (Laos) – Hanoi  (Vietnam)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Hanoi. Transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Lenid 3* sau similar in Hanoi.

 

Ziua 9. Hanoi*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului pe cont propriu, sau, optional, tur de oras organizat. Se viziteza  Mausoleul lui Ho Chi Minh (exterior), Casa lui Ho Chi Minh, Pagoda pe un Picior (Chua Mot Cot), Muzeul de Etnografie. Spectacol traditional de papusi pe apa*. Seara, cazare la Hotel Lenid 3* sau similar in Hanoi.

 

Ziua 10. Hanoi – Golful Halong

Mic dejun. Pornire spre Halong, unul dintre cele mai spectaculoare golfuri din lume, cu peste 1900 insule si o vegetatie impresionanta. Îmbarcare pe nava de croaziera. Îmbarcare pe vasul de croaziera. Masa de prânz la bordul navei. Seara, cina si cazare pe Vasul Huong Hai Sealife Cruise sau similar in zona Halong.

 

Ziua 11. Halong – Hanoi – Ho Chi Minh

Mic dejun. Debarcare de pe vas. Transfer cu autocarul la Hanoi. Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Ho Chi Minh. Seara, cazare la Hotel Elios 3* sau similar in Ho Chi Minh.

 

Ziua 12. Ho Chi Minh

Mic dejun. Tur de oras in Ho Chi Minh, se viziteaza Oficiul Postal Old Saigon, Strada Comerciala Dong Khoi, Cathedrala Notre Dame (exerior), Palatul Reunificarii si Templul Imparatului de Jad. Seara, cazare la Hotel Elios 3* sau similar in Ho Chi Minh.

 

Ziua 13. Ho Chi Minh  (Vietnam) – Phnom Penh (Cambodgia)

Mic dejun. Plecare cu autocarul catre Cambodgia. Vizita la Tunelurile Cu Chi, folosite de-a lungul timpului de soldatii vietnamezi ca si spatii de depozitare, spitale si rute de comunicare . Trecere a frontierei prin punctul Moc Bai/ Bavet si plecare mai departe catre Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Seara, cazare la Hotel Kravan 4* sau similar in Phnom Penh.

 

Ziua 14. Phnom Penh – Siem Reap

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Wat Phnom, Muzeul National, Palatul Regal si Pagoda de Argint. Dupa-amiaza, plecare spre Siem Reap. Seara, cazare la Hotel Mekong Angkor Palace 4* sau similar in Siem Reap

 

Ziua 15.  Siem Reap

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau, optional, excursie organizata la Angkor Wat, Ta Prohm, Angkor Thom. Se viziteaza Angkor Wat, cel mai mare complex religios din lume, Templul Ta Prohm, supranumit si Templul Junglei. În continuare, vizita la Angkor Thom, capitala abandonata a vechiului Imperiu Khmer*. Seara, cazare la Hotel Mekong Angkor Palace 4* sau similar in Siem Reap.

 

Ziua 16. Siem Reap (Cambodgia) – Bangkok (Thailanda)

Mic dejun. Transfer la aeroport. Check-in si imbarcare pe ruta cu destinatia Bangkok. Transfer la hotel. Restul zilei, timp liber la dispozitie. Seara, optional, croaziera si cina pe râul Chao Phraya in Bangkok*. Cazare la Hotel Tawana Bangkok 4* sau similar in Bangkok.

 

Ziua 17. Bangkok - Bucuresti

Transfer la aeroportul din Bangkok pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Taxe de viza

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

Excursie pietele traditionale in Thailanda: 59 Euro/ persoana

Croaziera si cina pe râul Chao Praya in Bangkok: 59 Euro/ persoana

Excursie la Cascada Kuang Sy si Pesterile Pak Ou in Laos: 79 Euro/ persoana

Tur de oras Hanoi: 59 Euro/ persoana

Excursie la Angkor Wat, Ta Prohm, Angkor Thom: 89 Euro/ persoana

Pachet 5 excursii optionale: 299 Euro/ persoana (tarif disponibil doar pentru plata in avans in agentie)

 

Detalii vize:

Thailanda:

Vize se obtine on arrival. Turistii trebuie sa prezinte urmatoarele documente:

Biletul de avion retur

Certificat de vaccinare pentru COVID-19 sau rezultatul unui test PCR/antigen ATK (antigen) emis cu cel mult 72 de ore anterior calatoriei;

Doua fotografii tip pasaport de dimensiune 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;

Dovada detinerii sumei de 10.000 THB/persoana (aprox. 300 USD) sau 20.000 THB/familie (aprox. 600 USD) in orice moneda;

Taxa pentru cererea de viza in valoare de 2.000 THB/persoana (aprox. 60 USD).

 

Laos:

Viza poate fi:

- viza la sosire (visa on arrival – VOA) (aproximativ 40 USD/ persoana). Este nevoie de 2 poze tip pasaport pentru acest tip de viza.

- viza electronica (e-visa). Se poate obtine accesand: https://laoevisa.gov.la/index

 

Vietnam:

Viza poate fi:

- viza la sosire (visa on arrival – VOA) (aproximtiv 25 USD). Este nevoie de 2 poze tip pasaport pentru acest tip de viza.

- viza electronica (e-visa). Se poate obtine accesând https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/web/guest/trang-chu-ttdt.

- viza obtinuta la Ambasada R.S. Vietnam din România (str. C.A. Rosetti nr. 35, sector 2, Bucuresti).

 

Cambodgia:

Viza poate fi:

-          Viza la sosire (visa on arrival). (aproximativ 35 USD/ persoana). Este nevoie de 2 poze tip pasaport. pentru acest tip de viza.

-          Viza electronica (e-visa) Se poate obtine accesând https://evisa.gov.kh/

 

Pentru turistii care doresc sa obtina (pe cont propriu) viza electronica, va recomandam sa ne trimiteti o copie a aprobarii vizei pentru a verifica informatiile inainte de plecare. Altfel, turistii din grupurile noastre vor avea visa on arrival.

Important! Taxele de viza se pot modifica pana in momentul calatoriei.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane. 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Laos, Vietnam, Cambodgia, Thailanda, Toate locatiile, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate