VIETNAM & CAMBODGIA
07.11-21.11.2024
13 nopti - 14 zile


Ziua 01 (8 noiembrie - vineri): Sosirea în Ho Chi Minh
La sosirea dumneavoastră la aeroportul internațional Tan Son Nhat, veți fi călduros întâmpinați de ghidul local al The Golden Buffalo Travel și transferați la hotel pentru check-in. Aveți timp liber pentru relaxare după zborul de durată. Cazare la hotel Ho Chi Minh
Mese incluse: Niciuna

Ziua 02 (9 noiembrie - sâmbătă): Turul orașului Ho Chi Minh și Tunelurile Cu Chi
În dimineața aceasta, experimentați o plimbare de două ore cu mașina spre nord-vestul Saigonului către Tunelurile Cu Chi, traversând zone urbanizate și o peisaj luxuriant al Vietnamului de sud. Complexul de tunele a fost săpat în 1948 pentru a oferi ascunzătoare gherilelor de raidurile aeriene și terestre franceze. Vizitați satele subterane pentru a înțelege mai bine istoria acestor tunele, viața în interiorul lor și rezistența poporului vietnamez în timpul conflictului. Prânzul va fi servit la un restaurant local.
În partea de după-amiază, veți explora orașul Saigon. Cazare la hotel în Ho Chi Minh.
Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Ziua 03 (10 noiembrie - duminică): Ho Chi Minh City și Delta Mekong
La baza podului Phong Nẫm, veți fi întâmpinați pentru a începe o experiență fascinantă pe râul Chẹt Sậy. Aici, veți admira barca de transport marfă în mișcare și veți explora facilitățile tradiționale de prelucrare a nucilor de cocos de-a lungul malului râului. Vizitați o fabrică de cărămizi, unde veți afla despre procesul tradițional de producție a cărămizilor și veți vedea cum cochiliile de cocos sunt folosite în cuptorul pe cărbune pentru a produce cărbune activ.
Continuând experiența, veți explora procesul de prelucrare a nucii de cocos.
Următoarea oprire este în satul de țesut cu stuf din Nhon Thanh, iar apoi veți fi transportat la un restaurant pentru prânz. O plimbare ulterioară cu barca în canalul cu apă de cocos vă va duce la cheiul Hung Vuong, iar apoi veți reveni în centrul Ho Chi Minh pentru cazare.
Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Ziua 04 (11 noiembrie - luni): PHNOM PENH - Tur de jumătate de zi al orașului - Siem Reap
După micul dejun la hotel, vom începe ziua cu o vizită la Muzeul Național, cunoscut și sub denumirea de Musee des Beaux-Arts. Urmează o vizită la Palatul Regal
După prânzul la un restaurant local, ne vom îndrepta către aeroport pentru zborul intern K6 107 (14:30 - 15:15) către Siem Reap. La sosire, transferați la hotel pentru check-in. După un prânz relaxant, vă veți bucura de timp liber pentru a vă relaxa. Seara, vă așteaptă o cină la un restaurant local însoțită de un spectacol tradițional. Veți petrece noaptea la hotel în Siem Reap.
Mese incluse: Mic dejun, Prânz, Cină cu spectacol de dans.

Ziua 05 (12 noiembrie - marți): SIEM REAP - Turul Angkor Wat
Turul zonei Angkor. Vom petrece o zi întreagă explorând ruinele antice uimitoare, Poarta de Sud a Angkor Thom, l Templu Bayon, Incinta Regală, Phimeanakas, terasa Elefantului, Terasa Regelui Leper și cel mai mare și complet templu al Angkor Wat. Apoi, vizităm templele Pre Rup unde vom admira apusul pentru sfârșitul zilei. Transfer înapoi în centrul orașului și cazare la hotel în Siem Reap.
Notă: În timpul vizitei la Turnul Bakan al Templului Angkor Wat:
✓ Vizitatorii sunt obligați să poarte o ținută adecvată, acoperind umerii și genunchii (fără șort, fustă mini sau pantaloni scurți).
✓ Vizitatorii trebuie să fie în rând și să aștepte să urce în Turnul Bakan al Angkor Wat
✓ Copiilor sub doisprezece ani nu li se permite să urce în acest turn.
✓ Va fi închis în zilele de sabat budist, zilele religioase budiste (patru zile pe lună).
Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Ziua 06 (13 noiembrie - miercuri): SIEM REAP - Turul Lacului Tonle Sap - Transfer la Ho Chi Minh - Da Nang - Hoi An
În această dimineață, vizităm satul plutitor Chong Khneas, Se va folosi o barcă tradițională din lemn pentru o plimbare pe lacul Tonle Sap, "Marele Lac" al Cambodgiei, unul dintre cele mai mari din Asia.
Înapoi în oraș pentru prânz la un restaurant local, apoi după-amiaza sunteți liber să faceți cumpărături până la transferul la aeroport pentru zborul către Ho Chi Minh și zborul de legătură către Da Nang.
Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Ziua 07 (14 noiembrie - joi): HOI AN - Tur de plimbare
Veți face un tur de vizitare a Hoi Anului, care va include Podul Acoperit Japonez, atelierele de artizanat, vechea casă Tan Ky, sala de adunare Fujian și Pagoda Chuc Thanh din secolul al XV-lea. Cazare la hotel în Hoi An.
Mese incluse: Mic dejun

Ziua 08 (15 noiembrie - vineri): HOI AN - MY SON SANCTUARY & PLIMBARE CU BARCA PE R UL THU BON
Mic dejun la hotel și astăzi veți fi preluați de la hotelul din Hoi An până la râul Thu Bon pentru a vă îmbarca pe barca voastră. Pe măsură ce navigați pe râu, descoperiți uimitoarele sate de meșteșuguri din Hoi An de-a lungul malului și coborâți de pe barcă pentru a le explora mai în profunzime. Vizitați satul de ceramică Thanh Ha pentru a admira olăria sa elaborată și satul de mobilă Kim Bong pentru a vedea mesele și scaunele lucrate manual, apoi vă veți întoarce la Hoi An pentru a lua prânzul la un restaurant local. După-amiază, vizită la sanctuarul My Son, un centru religios antic al poporului Cham în trecut.Cazare la hotel în Hoi An.
Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Ziua 09 (16 noiembrie - sâmbătă): HOI AN - DA NANG - HUE
După micul dejun la hotel, check-out și transfer la Hue. Pe drum veți vizita fascinantul Muzeu de Sculptură Cham, Munții de Marmură sunt un grup de cinci dealuri de marmură și calcar situate în districtul Ngũ Hành Sơn, în sudul orașului Da Nang din Vietnam. Cei cinci munți sunt denumiți după cele cinci elemente: Kim, Thuy, Moc, Hoa și Tho. Vom traversa Pasul Hai Van, de unde veți avea o vedere magnifică asupra Mării de Est. Check-in la hotel la sosirea în Hue. Cazare la hotel în Hue.
Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Ziua 10 (17 noiembrie - duminică): HUE - CITY TOUR - HANOI
După micul dejun la hotel, veți lua o plimbare cu barca pe râul Perfume pentru a vizita pagoda Thien Mu și apoi veți merge la mausoleul împăratului Ming Mang. Luați prânzul la un restaurant local, apoi veți vizita Cetatea Imperială, Turnul Steagului, Poarta Amiezii, Novelele din nouă dinastii, Cele nouă tunuri sfinte, Palatul Thai Hoa. Apoi ne transferăm la aeroport pentru zborul VN1544 (18:30 - 19:50) către Hanoi. Veți fi preluați la sosire și transferați la hotel pentru check-in. Cazare la hotel în Hanoi.
Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Ziua 11 (18 noiembrie - luni): HANOI - TUR COMPLET DE O ZI PRIN ORAȘ
După micul dejun la hotel, în această dimineață vom vizita complexul istoric Ba Dinh cu Piața Ba Dinh, Mausoleul Ho Chi Minh Pagoda One Pillar, monumentul de neratat din Hanoi - este o pagodă budistă antică. Următoarea atracție este aproape de Pagoda Tran Quoc, cel mai vechi templu budist din Hanoi, situat pe o insulă mică lângă malul de sud-est al lacului West Lake din Hanoi. Următoarea atracție este Van Mieu - Quoc Tu Giam. Prânz la un restaurant local. După-amiaza vom vizita complexul Lacului Hoan Kiem, Templul Ngoc Son (Templul Muntelui Jade), Turnul But (Turnul în formă de stilou), Dai Nghien (Suportul de cerneală), Podul Huc de lemn vopsit în roșu, plimbare cu cyclo (ricșă) în jurul celor 36 de străzi ale vechiului cartier din Hanoi. Cazare la hotel în Hanoi.
Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Ziua 12 (19 noiembrie - marți): HANOI - HALONG BAY
După micul dejun, veți pleca spre Halong Bay în dimineața aceasta, spre legendarul golful Halong. Această croazieră de cinci ore vă va oferi o priveliște fantastică asupra peisajului pitoresc care se îmbină cu cerul și cele peste 3.000 de insule calcaroase care se înalță uimitor din apele clare și verzi. Peste noapte pe croazieră.
Notă: Acesta este un program general și poate varia ușor în funcție de croaziera.. Pe barcă sunt disponibile doar mâncăruri vietnameze și unele mâncăruri occidentale.

Ziua 13 (20 noiembrie - miercuri): HALONG BAY - HANOI
Vă veți trezi și veți servi micul dejun la bord. Continuați croaziera în jurul golfului. Luați o salupa pentru a vizita Peștera Luon și reveniți la bord. Serviți brunch înainte de debarcare, iar apoi o mașină vă va aștepta la chei pentru a vă transfera înapoi la Hanoi. Veți petrece ultima noapte în Vietnam la un hotel din Hanoi.
Mese incluse: Brunch

Excursie opțională: 2,5 ore - Mâncare ca localnicii
Ghidul nostru local vă va conduce într-o experiență culinară deosebită în această dimineață. Vom începe excursia noastră excelentă de street food direct de la hotel și ne vom îndrepta spre vechea piață din Hanoi pentru o plimbare plină de savoare. Pe măsură ce explorăm, vom degusta diverse fructe de sezon și vom experimenta o gustare delicioasă inspirată de bucătăria franceză, oferită de un cărucior de street food.
* Notă: Fiecare grup ar trebui să aibă cel mult 10 persoane cu 01 ghid de tur (dacă numărul de participanți este mai mare de 10 persoane, ne vom împărți în 02 grupuri cu 02 ghizi de tur).
Preț: 28,00 USD/persoană. Acest preț este valabil pentru grupuri de cel puțin 02 adulți.
Prețul include: Transport privat, toată mâncarea de stradă și ghid vorbitor de limba engleză.

Ziua 14 (21 noiembrie - joi): HANOI - PLECARE
Astăzi sunteți liberi în timpul liber pentru cumpărături până la check-out și transferul la aeroport pentru a lua zborul de plecare înapoi acasă. Sfârșitul serviciilor.
Mese incluse: Mic dejun

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Vietnam & Cambodgia, Ho Chi Minh City, Vietnam

Verifica tarife si disponibilitate