Vila este situata in zona rezidentiala, pe drumul ce duce la Manastirea Sinaia.

Facilitati hotel: salon pentru mic dejun, receptie 24/24, internet wireless gratuit, 2 sali de conferinta, loc amenajat pentru gratar, loc de joaca pentru copii in curtea din fata, cu leagan, tobogan, precum si cu un foisor, masa de ping pong, parcare gratuita, se organizeaza plimbari in zona cu jeep, mountain bike cu ghid, trekking cu ghid, rezervare teren tenis.
Vila dispune de 12 camere duble, 7 camere triple si un apartament din 2 dormitoare si living, totalizand 52 locuri.

Facilitati camere: minibar, cana fierbator, telefon, TV (cablu digital sau analog), seif, baie proprie cu uscator de par si cada sau dus, balcon (numai la unele camere).

Servicii masa

Facilitati copii

~
Servicii incluse: - 2 nopti de cazare cu mic dejun; - 1 cina festiva; - taxele locale. Informatii suplimentare: - taxa salvamont NU este inclusa in pret si se va achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 2 nopti de cazare cu mic dejun;
- 1 cina festiva;
- taxele locale.

Informatii suplimentare:
- taxa salvamont NU este inclusa in pret si se va achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Vila Camelia - Oferta 1 Mai, Sinaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate