Skipass inclus!
La Norma - Desfătare pe zăpadă!

La o altitudine de 1.350 m, satul La Norma se află direct între Masivul de la Vanoise și Valea Arcului, în Alpii Savoiei. Fascinaţia acestei localităţii vine în special de la șarmul ei care i se datorează lipsei de mașini și a faptului că este situată pe un platou împădurit. Întreaga zonă oferă o priveliște panoramică de cel mai înalt nivel, care poate fi savurată în special la restaurantele montane. Caracteristic micului orăşel sunt casele de lemn îngrijite şi micile magazine. Primitorul centru este perfect pentru o după-amiază la cumpărături şi în plus situat chiar lângă pârtii şi instalaţii. În localitatea cu infrastructură prietenoasă pentru copii şi familii cei mici sunt aşteptaţi de grădiniţele de schi pe când pe adulţi îi aşteaptă numeroase posibilităţi de agrement în afara pârtiilor. Specială este posibilitatea de căţărări pe gheaţă pe cascada îngheţată în apropiere de La Norma! Seara vă puteţi răsfăţa în diferitele restaurante sau cu o plimbare prin satul frumos iluminat.

După o zi lungă pe pârtii, La Norma oferă câteva posibilităţi pentru a încheia seara în mod plăcut. Celor care caută mai degrabă linişte le recomandăm fie o seară la cinema, fie câteva băuturi într-un bar. Opțiunile culinare includ o vizită la unul dintre numeroasele restaurante care îi așteaptă pe entuziaștii înfometați ai sporturilor de iarnă nu doar cu specialități internaționale, ci și din faimoasa bucătărie franceză. Iar oaspeții care mai au încă destulă energie după pârtie pot participa la schi nocturn, pot face plimbări cu rachetele de zăpadă sau o plimbare romantică cu sania trasă de câini, ori pot încerca zborul cu parapanta. Adrenalină vă promite și caţărarea pe cascada îngheţată din apropierea La Norma.

În La Norma & Valfréjus desfătarea pe zăpadă este absolută: domeniile schiabile vă aşteaptă cu pârtii incredibil de frumoase şi magnifice panorame. La altitudini între 1350 și 2750 m entuziaştii de schi şi snowboard pot folosi 22 instalaţii pe cablu pentru a se bucura de 135 km de distracţie pe zăpadă pură. Fie că este vorba de începători sau de experți, fiecare va găsi în La Norma pârtia potrivită pentru nivelul său personal, majoritatea domeniului schiabil fiind cu pârtii de nivel intermediar și ușor. Pe lângă pârtiile slalom, pistele iluminate pentru schi nocturn şi un Snow-Park, există de asemenea şi multe coborâri prin pădure. Cu mai mult de 100 de tunuri de zăpadă distracţia pe pârtii este aici garantată. Merită să faceţi o excursie de o zi și la Aussois (55 km pârtii), Val Cenis Vanoise (125 km), Bonnevale sur Arc (32 km). Toate trei pot fi folosite pentru o zi cu skipass-ul "ESKI-MO" (posibil doar cu skipass de min. 6 zile). Fiecare dintre acestea sunt accesibile cu skibus gratuit. Situat la doar 15 km de La Norma, Orelle vă permite un acces perfect la domeniul schiabil ”Les 3 Vallées”. Un skibus circulă acolo o dată pe săptămână (contra cost). Nu pierdeţi așadar ocazia de a face o excursie în acest cel mai mare domeniu schiabil din lume.

Dacă doriți să faceți ture mai mari pe pârtiile de schi fond, aveți posibilitatea de a face acest lucru în jurul Val Cenis. Skipass-ul de 6 zile vă oferă acces la 3 zone mari de schi fond și la un total de aproximativ 200 de kilometri de pârtii. Zona Val Cenis Sardières strălucește cu 39 km de pârtii amenajate pentru toate nivelurile. Domeniul schiabil pentru schi fond Val Cenis Bramans oferă o panoramă uluitoare asupra ghețarilor pe 29 km, iar în Bessans aveți la dispoziție aproape 133 km de pârtii în mijlocul pădurilor de larice.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Résidence Les Campanules, La Norma, Franta

Verifica tarife si disponibilitate