Skipass inclus!
Predazzo - Poarta către Dolomiţi!

Cea mai mare comunitate din Val di Fiemme, cu cca. 5.000 locuitori, îndrăgita localitate Predazzo este situată în nord-estul văii, la cca. 1018 m altitudine. Este o staţiune foarte animată, unde au loc multe evenimente culturale şi unde vă stau la dispoziţie multe localuri primitoare. Simbolică pentru Predazzo este biserica parohială Santi Filippo e Giacomo din 1866 în stil neo-gotic. După o zi plină de acţiune pe pârtiile din jurul Predazzo vă aşteaptă piscina acoperită sau centru sportiv cu terenuri acoperite de tenis, dar şi celelalte staţiuni din Val di Fiemme merită o vizită de exemplu la stadionul de hochei sau patinoar.

În Val di Fiemme Après-Ski-ul decurge pe îndelete. La revenirea de pe pârtii sunteţi aşteptaţi la refugiile tradiţionale pentru a profita de ultimele raze de soare, vă bucura de peisajele minunate sau încheia ziua cu foarte gustoasele specialităţi culinare ale regiunii. Şi în Predazzo vă aşteaptă localuri cu gastronomie excelentă, locală sau internaţională. Altele din localităţile înconjurătoare ale Val di Fiemme au şi de discoteci şi baruri pentru seri mai animate. În timpul zile se oferă activităţi cum ar fi derdeluş, snowtubing sau drumeţii pe zăpadă. Fanii patinajului işi pot face tururile pe patine la stadionul de la Cavalese precum şi la patinoarul de la Lago di Tesero. Începând cu iarna 16/17, puteți ajunge cu ușurință la pârtia de tobogan de aproximativ 750 m cu telescaunul combinat Laner din Latemar, care duce de la pensiunea alpină Epircher-Laner până la stația din vale a telescaunului Absam-Maierl. În Val d'Ega există în total nouă piste de tobogan, inclusiv o pistă iluminată de 2,5 km în zona de schi Obereggen. La Predazzo găsiţi şi o piscină acoperită pentru întreaga familie şi în plus "Alpine Coaster", unde pe drumul pe şine până în vale puteţi atinge până la 40 km/h!

Skipass-ul "Val di Fiemme-Obereggen" este valabil în cele cinci zone de schi foarte diferite: Alpe Cermis, Alpe Lusia-Bellamonte, Lavazé-Oclini, Passo Rolle și Ski Center Latemar. Acest lucru înseamnă că pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru toate nivelurile de dificultate pe 111 kilometri de pârtii între 860 și 2.388 m altitudine, la care se ajunge cu 45 de teleschiuri. Începătorii încep cel mai bine pe pantele însorite, orientate spre sud, de pe Alpe Lusia. Profesioniștii se pot bucura de coborârea abruptă de pe Olimpia de pe Alpe Cermis, deasupra Cavalese - aici, cu o diferență de altitudine de 1.390 m, sunt în total 7,5 km până în vale. Pentru freestyleri există, de asemenea, mai multe parcuri de zăpadă, inclusiv la Ski Center Latemar, cu șine, boxe, kicker, half pipe și multe altele. Paradisul sporturilor de iarnă cu zăpadă sigură are, de asemenea, zone excelente pentru freerideri! În plus, în Val di Fiemme există un autobuz de schi gratuit care circulă între diferitele sate și zone de schi. În iarna 16/17, în centrul de schi Latemar a fost deschis telescaunul combinat Laner cu telescaun cu 6 locuri și telecabină cu 8 locuri. De asemenea, puteți ajunge confortabil la noua pistă de tobogan, care are o lungime de aproximativ 750 m. Din decembrie 2016, la telescaunul Oberholz există și o nouă cabană montană din lemn și sticlă, cu o terasă panoramică și un bar, care vă invită la o pauză confortabilă. În Alpe Cermis, este expus paradisul copiilor "Cermislandia", cu o pistă de tobogan și de tubby, precum și o zonă de antrenament pentru școala de schi. În lounge-barul modern "La Baita Tonda" vă puteți încălzi și vă puteți simți confortabil după o zi lungă de schi.

"Leagănul schiului fond", cum este numită des Val di Fiemme, este un adevărat paradis pentru fanii acestei discipline. Nu degeaba a fost deja de trei ori gazda campionatelor mondiale ale modalităţilor nordice! De mulţi ani are loc aici şi competiţia tradiţională internaţională de schi fond Marcialonga, care duce sportivii pe 70 de km prin văile di Fiemme şi di Fassa. În total domeniul dispune de 150 km de pârtii şi oferă atât pentru stilul clasic cât şi pentru skating variate posibilităţi. O provocare - dar cu zăpadă sigură - sunt pţrtiile de la altitudine de la trecătoarea Lavazè la 1.800 m. Cea mai lungă pârtie se află la Deutschnofen-Petersberg şi este foaret exigentă cu ai săi 25 km. La Lago di Tesero se află stadionul campionatelor mondiale din 1991, 2003 și 2013 în "inima schiului fond în Val di Fiemme".

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Camping Fiemme Village, Val di Fiemme, Italia

Verifica tarife si disponibilitate