Camping Seeblick Toni

Kramsach Austria
de la
EUR 638 00 EUR
2 adulti
Skipass inclus!
Kramsach - Vacanţe în inima Tirolului!

Localitatea Kramsach (520 m) este situată în tiroleza vale Unterinntal, pe malul nordic al Innului şi se întinde vizavi de Rattenberg pe gura de vărsare în formă de evantai Brandenberger Ache. Datorită celor 6 lacuri înconjurătoare este numit şi "Seendorf" - Satul Lacurilor şi vă aşteaptă cu ambientul perfect pentru un concediu de refacere. Numeroase posibilităţi de agrement cum ar fi patinaj sau hochei pe gheaţă, varietate culinară vă oferă restaurantele, refugiile şi tipicele localuri gastronomice. Kramsach s-a specializat în oferte pentru începători şi cei ce vor să-şi reîmprospăteze cunoştinţele de schi, dar şi pentru avansaţi, snowboarderi şi schiori fond există destulă varietate. Cu instalaţia Sonnwendjochbahn-Sessellift veţi pluti comod de la 520 la 1.900 m, direct la distracţie pe zăpadă.

Après-Ski-ul în Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau începe cu o oprire confortabilă într-una dintre cabanele rustice de munte. Aici vă puteți relaxa la o masă consistentă. După aceea, petrecerea continuă într-o atmosferă destinsă, de exemplu în Liftstüberl, în Juppi Stadl la telescaunul Brandach, în Postalm și în Jakober. Dacă petrecerea este prea mult pentru dumneavoastră, vă puteți răsfăța într-unul dintre numeroasele restaurante sau puteți participa la o drumeție cu torțe sau la o plimbare de noapte cu sania. În plus, se oferă drumeții cu rachete de zăpadă, drumeții de iarnă cu ghid, plimbări cu sania trasă de cai și curling. Pentru relaxare, există parcul de distracții acvatic acoperit Alpbach cu tobogan de apă, jacuzzi, solar și saună. Dacă sunteți în căutarea adrenalinei chiar și în vacanță, vă recomandăm un zbor în tandem spectaculos la o altitudine de 1.000 m, zbor cu o priveliște fantastică asupra Wildschönau. Se pot face programări în fiecare zi, în urma unui acord. Un alt punct culminant vă așteaptă cu Alpbachtaler Lauser-Sauser. 1.035 m de traseu, 134 m diferență de nivel și nenumărate jumps și titirezi fac din cursa rapidă de pe Alpine Coaster o distracție uriașă pentru pasagerii mari și mici. Dar ai grijă, nu uita să zâmbești - punctul foto va veni cu siguranță...

Datorită fuzionării domeniilor schiabile Wildschönau și Alpbachtal cu o telegondolă de circulație, cu skipass-ul "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau" se pot folosi 113 kilometri de pârtii, inclusiv trasee de schi. Aceasta includedomeniile schiabile Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg, precum și Kramsach, Reither Kogel și Wiedersberger Horn. La domeniul schiabil au acces 45 de instalații pe cablu care se află între 690 și 2.025 m deasupra nivelului mării. Diferite pârtii de toate gradele de dificultate garantează că toată lumea, începători sau schiori avansați, se va simți ca acasă aici. Copiii sunt pe mâini bune în clubul de copii al lui Bobo. Schatzberg și Reither Kogel sunt potrivite în special pentru familii și amatori, în timp ce schiorii ambițioși vor adora pârtiile de pe versanții nordici Markbachjoch și Lanerköpfl și diferitele zone de zăpadă adâncă și freeride, un total de 16 kilometri de trasee de schi marcate. De asemenea, se poate ajunge confortabil la diferitele pârtii din Niederau cu skibus-ul care este gratuit. Pentru snowboarderi, snowpark-ul de pe Wiedersberger Horn, fun park-ul de pe Schatzberg și centrul de curse și antrenament din Niederau oferă multă distracție și acțiune. Cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, noul Hornbahn 2000 va fi inaugurat în iarna 22/23. Acesta vă va duce în mai puțin de 4 minute până la cel mai înalt punct al domeniului schiabil. Noua stație montană a Hornbahn 2000 este, de asemenea, un adevărat punct de atracție: punctul de belvedere de 360° "Top of Alpbachtal" oferă o panoramă unică asupra munților tirolezi. În plus, aveți la dispoziție 25 de "hotzones" pentru a vă conecta gratuit la rețeaua Wi-Fi. Astfel, puteți trimite cu ușurință cele mai recente imagini și felicitări de la zăpadă prietenilor de acasă. Cu upgrade-ul la skipass-ul "SuperSkiCard", aveți la dispoziție 2.750 de kilometri de pârtii și 926 de instalații pe cablu în 21 de regiuni de schi! Ce pasionat al sporturilor de iarnă nu visează să fie primul care face viraje în zăpada proaspăt pregătită? "First Line Skiing" de la Wiedersberger Horn din Ski Juwel oferă tuturor celor care se trezesc devreme această experiență specială din martie până la sfârșitul sezonului. Cu un mic dejun copios servit mai apoi într-una dintre cabanele rustice de munte, veți avea garantat un început de zi perfect.

La Kramsach schiorii fond vor găsi o rută îngrijită, care îi va purta prin peisaje minunate de-a lungul malurilor lacurilor. Aceasta înseamnă că aveți la dispoziție un total de 8 km de pârtii de schi fond, care pot fi folosite gratuit. Localităţile învecinate Breitenbach, Reith und Brixlegg au la rândul lor pârtii de schi fond, pentru un total de 100 km în întreaga vale Alpbachtal. O parte sunt distinse cu sigilii de calitate. Alpach dispune de ex. de 15 km foarte bine preparaţi cu dificultate medie până la ridicată. Ruta la altitudine cu 4 km de la Reither Kogel vă promite nu doar siguranţă în ceea ce priveşte siguranţa zăpezii ci şi panorame minunate asupra peisajului înzăpezit.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Camping Seeblick Toni, Alpbachtal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate